maanantai 30. maaliskuuta 2009

Video.

Hyvät lukijani.

Kuten viime viikolla mainitsin, tietooni on tullut jotain mullistavaa. Matteus toi minulle dokumentin, jonka hän on aiemmin salannut. Hän sanoi, että ei ole halunnut järkyttää minua, että tämä VHS-nauha sisältää jotain sellaista, jota hän ei ole kyennyt selittämään edes itselleen. Video on kuvattu vuonna 1989 Ihmisen perillisten tukikohdassa.

En oikeastaan kykene sanomaan siitä enempää kuin sen, että tämän valossa tutkimukseni Jumalan pojan kohtalosta näyttäytyy täysin uudessa valossa. Minun keinoni loppuvat tähän, enkä voi kuin merkitä muistiin sen mitä olen tähän mennessä saanut selville, että erinäisten vaiheiden jälkeen Jumalan poika kuoli todistettavasti Helsingin lääninvankilassa 11.4.1989. Katsoimme tämän yhdessä Markuksen ja Johanneksen kanssa ja he ovat yhtä järkyttyneitä kuin minäkin.

Katsokaa video. Katsokaa päivämäärää.

Teidän,

Luukas Härkönen


3 kommenttia:

  1. no mitäs nyt? ...jatketaanko ihan vaan normaalisti vai lähdetäänkö viemään viestiä eteenpäin jotenkin eritavalla kuin ennen?

    VastaaPoista
  2. Hyvä anonyymi. Me kaikki varmaankin toivomme, että voisimme jatkaa ihan normaalisti, mutta epäilen, onko se tällaisen löydön jälkeen enää mahdollista kenellekään.

    VastaaPoista
  3. MItä p:tä tää on? Onks tää joku pila vai onks tommonen liike ollukki joskus oikeesti?

    VastaaPoista