torstai 5. maaliskuuta 2009

Yhteydenotto Martalta!

Rakkaat lukijani, pahoitteluni hiljaisuudesta, olen saanut paljon kiinnostavaa tietoa ja tulen pian jakamaan sitä teillekin. Juuri eilen minuun otti yhteyttä eräs Martta -niminen rouvashenkilö, joka kertoi hänen ja sisarensa Marian olleen erittäin läheisiä Jumalan pojan joukkion kanssa. Martan mukaan Jumalan poika oli karismaattinen, nuoren naisen silmin ihan komeakin mies, jonka hänen sisarensa kyllä tunsi huomattavasti läheisemmin. Tässä katkelma hänen viestistään, jonka sain sähköpostilla:

"--- Jumalan poika oli tunnettu henkilö niissä piireissä joissa me liikuttiin. Oltiin usein mukana tapahtumissa, enimmäkseen kahvinkeittäjinä ja apulaisina (minä kyllä aika lailla tein kaiken työn sisareni keskittyessä tälläämään itseään...)"

Kiinnostuin tietysti suuresti asiasta, mutta Martta ei ollut halukas puhumaan asiasta enempää. Hän sanoi, että ne asiat kuuluivat hänen nuoruuteensa 1980 -luvun villeinä vuosina ja vihjasi toistamiseen sisarensa olevan parempi henkilö kertomaan enemmän. Sain häneltä ilokseni tämän Marian yhteystiedot ja aion lähestyä häntä piakkoin!

- Luukas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti